Ankara Çekici Kiralama

Ankara Çekici Kiralama 

Ankara Çekici Kiralama Firması olarak hizmet verdiğimiz alanlarda en iyisini yapmak için her zaman en iyi özelliklere sahip firma olmaya çalışırız. Gündelik hayatımızın bir getirisi olarak araç kullanım oranı da artmıştır. Yeni araçlar trafikte yerini aldıkça aksi durumlarda kaçınılmaz hale gelmiştir. Kaza, yolda kalma bu aksiliklerdendir. Beklenmedik bir anda olan bir kaza maalesef ki hem hayat kaybına hem de mal kaybına yol açmaktadır. Kaza durumunda kurtarıcı olarak çekiciler araç trafiğini tekrar rahatlatmak için kaza yapan aracın yoldan çekilmesinde kullanılır. Aracın yoldan çekilme işleminde kullanılan çekicilerin farklı özelliklere sahip çeşitleri mevcuttur.

Ankara Çekici Kiralama Hizmetleri

Akşam ya da sabah saatlerinde ıssız bir yolda kalma durumu en ürkütücü durumlardan biridir. Dağlık bir alanda ya da tek bir arabanın dahi geçmediği bir yolda kalmayı kimse istemez elbette.  Bu gibi durumlarda saat ödemli olmadan çekiciler yolda kalan aracın çekimini gerçekleştirir.  Arazi şartları önemli olmadan çekiciler araçlara müdahale edebilmektedirler. Uçurumda kalan ya da denizde düşen bir aracın bile kurtarılması için çekiciye ihtiyaç duyulmaktadır. Çekicilerin çok çeşitliliği arazi şartlarının çok değişken olmasından kaynaklıdır.

Ankara Çekici Kiralama Firması

Ankara Çekici Kiralama Firması olarak hizmet verdiğimiz alanlarda en iyisini yapmak için her zaman en iyi özelliklere sahip firma olmaya çalışırız. Hizmet yelpazemizde çekicileri kiralama Ankara , çevresi ve diğer illerde anında hizmet prensiplerimizdendir; diğer  vinç hizmetleri konusunda da, ihtiyacı en uygun şekilde tahlil ederek, ihtiyacı karşılamak bizim işimizdir.

Çekici Çeşitleri

Çekicilerinde birden farklı çeşitleri mevcuttur.

Çatallı Çekici

Altında iki büyük çatal bulunan araç, forklifte olduğu gibi çekme muhafazası ile kaldırılır. Bu sistem ile aracın uygunluğuna bağlı olarak, araç sağa veya sol tarafa yüklenebilir. Kablolu kumanda kontrolü vardır.

Tepeden çekici

Genellikle trafik polislerinin araç çekme sisteminde kullandıkları çekici türüdür. Bu çekici türü ahtapot çekici olarak da bilinir. Tepeden inen vincin dörtlü çatalına tekerlek bağlanarak çekilen araç çekicinin kasasına koyulur. Ayrıca bu çekici türünün arka kısmında bulunan çift tekerlek çekici sayesinde iki aracın aynı anda taşınması mümkündür.

Vinçli Kayar Platform 

Yolda kalan araçlar hareket edebilir halde olduklarında kayar platforma girmesi sağlanır. Eğer aracın hareket imkânı yok ise çekicide bulunan vinç ile platforma çekimi sağlanır. Bu çekici türü de arka kısımda bulunan çift tekerlek çekici sayesinde iki aracın aynı anda taşınması mümkündür.

Oto Transfer Çekicisi

Çekicide bulunan hidrolik makaralı vinç vasıtası ile çekilecek araç, damperli platforma çekilerek çekiciye alınır. Araç indirilmek istendiğinde ise damper kısmı kaldırılarak makara kontrollü bir şekilde gevşetilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çekici