Çekici

Çekici Hakkında 

Bir çekici kamyon (kurtarma aracı olarak da bilinir), kaza yapmış, uygun olmayan şekilde park edilmiş veya suya düşmüş motorlu taşıtları taşımak için kullanılan bir kamyondur. Bu, kazada hasar görmüş bir aracın kurtarılmasını, veya hatalı park edilen aracı başka bir yere çekmeyi sağlar. Çekicili kamyon, rutin taşıma işlemlerinde aynı anda birden fazla yeni veya kullanılmış aracı hareket ettiren bir motor taşıyıcısından farklıdır.

Çekicinin Tarihi

Çekici kamyonu, 1916'da Chattanooga, Tennessee'den Ernest Holmes, Sr. tarafından icat edilmiştir. Bir garaj işçisi olan bloklardan, halatlardan ve altı kişiyi bir dereden çıkartmak için esinlendikten sonra icat etti. Tasarımını geliştirdikten sonra onları ticari olarak üretmeye başladı.  Kendi kasabasında bulunan Uluslararası Çekme ve Kurtarma Onur Listesi ve Müzesi, yarattığı sektörün restore edilmiş antika enkazlarını, araçlarını, ekipmanlarını ve resimli tarihlerini gösterir.

Çekicinin Ekipmanları

Yeraltı bomlu kamyon. Beş genel tipte çekiciler, genellikle çekilecek aracın türüne veya boyutuna bağlı olarak yaygın kullanımdadır:

Bom:

Araçları bir çukurdan,  bir setin üzerinden kurtarmak için vinçli ayarlanabilir bir bom kullanır.  Bazı bomlar sabit, bazıları ağır dönebilen A şasiler, diğerleri hidrolik tahrikli teleskop tüpleri. En ağır bom tipleri, çekicisi bir şekilde "rotator" adı verilen bir tür mobil vince dönerek etkili bir şekilde dönebilir ve genellikle ağır araç kazalarına mahsustur.  Eski bom kamyonlarında, zincirlerin araç çerçevesi veya aksı etrafında dolandığı, sonra da bir bom vinci tarafından kaldırıldığı "kanca ve zincir" sistemi kullanılmıştır. Ağır kauçuklu paspaslara sahip bir çekme çubuğu, aracı ve aracı birbirine bağlar, böylece diğer aksına çekilebilir. "Sapanlar" ve "kayış kaldırıcılar", zincirlerin bir kısmını değiştiren lastik kayışlarla bir evrimdir.  Sapanlar bugün pek kullanılmıyor çünkü arabaların tamponlarını çizebiliyorlar. Ancak bazen kaza geçirmiş veya ön veya arka tekerleklerin birinde veya ikisinde eksik olan araçları çekmek veya kamyonet ve çelik tamponu olan diğer araçlar için kullanılırlar. Dört tekerlekten çekişli otomobiller, aracın aktarma organlarında sorunlara neden olabileceğinden sapanla çekilemezler.

Ankara Çekici Kiralama Firması

Ankara Çekicileri Kiralama Firması olarak hizmet verdiğimiz alanlarda en iyisini yapmak için her zaman en iyi özelliklere sahip firma olmaya çalışırız. Hizmet yelpazemizde çekicileri kiralama Ankara , çevresi ve diğer illerde anında hizmet prensiplerimizdendir; diğer  vinç hizmetleri konusunda da, ihtiyacı en uygun şekilde tahlil ederek, ihtiyacı karşılamak bizim işimizdir.

Ankara Çekicisi & Sepetli Vinç Ürünleri

30 ton mobil vinçler, 40 ton mobil vinçler,80 ton mobil vinçler,100 ton mobil vinçler,130 ton mobil vinçler,160 ton mobil vinçler,200 ton mobil vinçler,220 ton mobil vinçler,300 ton mobil vinçler,500 ton mobil vinçler,45 metre sepetli vinçler,47,105 metre sepetli vinçler,50 metre sepetli vinçler,30 ton vinçli kamyon,35 ton vinçli kamyon,40 ton vinçli kamyon,80 ton vinçli kamyon.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ankara Çekici Kiralama